Instituția Prefectului a găzduit vineri, 23 noiembrie, ședința lunară a Colegiului Prefectural

Instituția Prefectului a găzduit vineri, 23 noiembrie, ședința lunară a Colegiului Prefectural, sub coordonarea prefectului județului Sălaj, Florin Florian.
 
În cadrul ședinței, membrii colegiului au votat, în unanimitate, aprobarea “Planului de acțiuni comune, pentru serviciile publice deconcentrate în vederea intensificării controalelor pentru pregătirea în condiții corespunzătoare a sărbătorilor de iarnă 2018-2019”.
 
Acțiunile comune au ca scop prevenirea, eliminarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea publică și sănătatea animală.
 
Alte puncte de pe ordinea de zi au vizat prezentări ale instituțiilor publice responsabile, privind: asigurarea asistenței medicale la toate palierele din sistemul de sănătate, în anul 2018 (asistența medicală primară, servicii spitalicești, sistemul de urgență prespitalicesc și ambulatoriu, centre de permanență, medicamente etc.); asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, în perioada sărbătorilor de iarnă 2018-2019; activitatea desfășurată de Oficiu Județean de Poștă Zalău, în perioada 2017-2018.