Serviciul SMURD Sălaj – 10 ani

Serviciului  Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare – SMURD Sălaj a marcat, astăzi, 10 ani de la înfiinţare, în cadrul unei festivităţi care i-a avut ca invitaţi de onoare pe ministrul Afacerilor Interne – Lucian Nicolae Bode, secretarul de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență – dr. Raed Arafat şi adjunctul Inspectorului General al IGSU, general de brigadă – Miron-Adrian Chichişan. Evenimentul a avut loc în Zalău, la sala “Porolissum” din cadrul Centrului de Cultură și Artă Sălaj.

Cu acest prilej, prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a primit o plachetă aniversară, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea SMURD în judeţul Sălaj.

“După primii 10 de ani de activitate, SMURD Sălaj merită nu una, ci mai multe note de 10. Un 10 pentru vieţile salvate, un 10 pentru curaj, dăruire şi devotament, un 10 pentru toate autorităţile locale, judeţene şi naţionale care au contribuit la dotarea şi dezvoltarea acestui serviciu în judeţul nostru şi încă un 10 pentru piloţii, medicii, paramedicii, asistenţii medicali, pompierii militari şi voluntarii care fac astăzi parte din frumoasa familie SMURD Sălaj.

La mulţi ani şi multă putere de muncă tuturor celor ce fac parte din frumoasa ‘familie’ SMURD Sălaj”, transmite Dari Toma, prefectul judeţului Sălaj.