Astăzi a avut loc recepția lucrărilor de modernizare pentru 20 km din DN1G Hida-Tihău

Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj a fost prezent în comuna Bălan astăzi, 01.12.2020, cu ocazia efectuării recepției lucrărilor de modernizare pentru 20 de km din DN1G Hida-Tihău.

“Ne bucurăm cu toții pentru atingerea acestui obiectiv important și trebuie să admitem că de la instaurarea Guvernului Orban, județul Sălaj a avut parte de vizite din partea mai multor delegații guvernamentale care au venit cu proiecte importante de investiții, de care vor beneficia sălăjenii. Din acest punct de vedere, îi suntem recunoscători Ministrului Transporturilor, sălăjeanului nostru Lucian Bode, pentru relațiile pe care le-a creat între județul Sălaj și reprezentanți ai Guvernului României și pentru modul în care se implică în susținerea proiectelor de infrastructură.
Pe această cale, doresc să vă asigur de toată colaborarea mea cu toate instituțiile abilitate în demararea proiectelor de investiții care vor ajuta la dezvoltarea județului nostru.”, a declatat prefectul Virgil Țurcaș.

La inaugurare au participat Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor – Lucian Bode, Președintele Consiliului Județean Sălaj – Dinu Iancu Sălăjanu, directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj – Eugen Cecan, primarul comunei Bălan- Daniel Pop, precum și alți primari din zonă.