Desemnare preşedinţi şi locţiitori birouri electorale de circumscripţie

Luni, 15 aprilie 2024, la Tribunalul Sălaj a avut loc desemnarea prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 33 Sălaj, precum și a președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție de la nivelul celor 61 de unități administrativ-teritoriale.

În urma tragerii la sorţi efectuată de către preşedintele Tribunalului Sălaj, judecător Moldoveanu Costin, au fost desemnate în funcţia de preşedinte al biroului electoral de circumscripție judeţean, respectiv locţiitor al acestuia:

– Președinte – judecător la Tribunalul Sălaj, Puiu Dana-Maria

– Locțiitor  – judecător la Tribunalul Sălaj, Criste Anca-Adriana.

Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 33 Sălaj urmează să fie completat cu reprezentantul Autorității Electorale Permanente iar ulterior, toate birourile electorale de circumscripție cu reprezentanții partidelor politice.

Lista persoanelor desemnate prin tragere la sorți în calitate de președinți și locțiitori ai circumscripțiilor electorale poate fi consultată aici: sj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/30/2024/04/Proces-verbal-investire.pdf