Festivităţi de marcare a Zilei Armatei Române

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, miercuri, la ceremonialele militaro-religioase organizate la Cimitirul Eroilor din Zalău şi în Piaţa Iuliu Maniu din Şimleu Silvaniei, cu prilejul Zilei Armatei Române.

La festivitatea de la Zalău a participat şi subprefectul Adriana Sabou, alături de care prefectul Dari Toma a depus o jerbă de flori la Monumentul Eroilor. O altă jerbă de flori a fost depusă la troiţa din Piaţa Iuliu Maniu din Şimleu Silvaniei, în memoria celor căzuţi pe câmpul de luptă, pentru apărarea patriei.

“Sărbătorim astăzi Ziua Armatei Române, un moment de adâncă recunoștință și mândrie pentru toți românii. Este o zi în care ne adunăm cu toții pentru a celebra curajul, devotamentul și sacrificiul celor care își pun viața în pericol pentru a apăra țara noastră.

Armata Română este un simbol al forței și determinării naționale, iar militarii noștri au demonstrat de-a lungul istoriei că sunt gata să lupte pentru libertate, democrație și pace. Ei au fost mereu în prima linie, protejându-ne de orice amenințare și asigurându-se că țara noastră rămâne în siguranță.

În această zi, transmitem un sincer „La mulți ani!” tuturor militarilor sălăjeni, indiferent de ramura Armatei în care își desfășoară activitatea. Vă mulțumim pentru sacrificiul vostru și pentru serviciul vostru curajos. Sunteți un exemplu de disciplină, loialitate și patriotism pentru noi toți”, a transmis, cu acest prilej, prefectul Dari Toma.