Înmânare certificate doveditoare Consiliu Judeţean

Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană (BEJ) nr. 33 Sălaj, judecătoarea Dana Puiu, a înmânat, luni, certificatele doveditoare ale alegerii președintelui Consiliului Judeţean şi a consilierilor judeţeni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj.
La eveniment au mai fost prezenţi: prefectul judeţului Sălaj – Dari Toma, subprefectul Gheorghe Bancea, secretarul general Cristina Oltean, directorul Autorităţii Electorale Permanente Sălaj – Adriana Sabou, directorul Direcţiei Judeţene de Statistică, Nicolae Joldeş, membri ai BEJ Sălaj şi o parte din consilierii judeţeni ce îşi vor prelua mandatul la 1 noiembrie 2024.
“Ca prefect, vă asigur de tot sprijinul instituției pe care o reprezint pentru a colabora în vederea implementării proiectelor de dezvoltare și pentru a răspunde prompt la problemele cu care se confruntă locuitorii județului nostru. Este esențial să lucrăm împreună, să punem pe primul loc interesul comunității și să ne bazăm pe dialog constructiv și respect reciproc. Vă încurajez să vă folosiți competențele și experiența pentru a promova inițiative care să contribuie la creșterea calității vieții în județul nostru. Suntem cu toții responsabili pentru a asigura un viitor prosper și stabil pentru toți cetățenii”, a declarat, în cadrul festivităţiii de luni, prefectul Dari Toma.