Întâlnire cu reprezentanţii spitalelor private

Vaccinarea pacienţilor din unităţi medicale private a constituit tema principală a unei întâlniri organizate marţi, la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj, cu participarea prefectului Dari Toma, subprefectului Andrea Suciu, directorului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaş şi a unor reprezentanţi ai Centrului de recuperare “Acasă” şi Spitalului “Salvosan”.

Întâlnirea a fost organizată în contextul în care în perioda imediat următoare va debuta campania de vaccinare în spitale.

În acest context au fost discutate aspecte privind aprovizionarea cu vaccinuri şi materiale sanitare necesare procesului de vaccinare al pacienţilor din cele două unităţi medicale private.

Reprezentanţii spitalelor menţionate au precizat că doresc să se implice în această campanie, sens în care vor informa pacienţii privind posibilitatea de a se vaccina fără programare, în cadrul unităţilor medicale şi vor comunica Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj numărul celor interesaţi de vaccinare, pentru a se putea realiza programările şi aprovizionările cu vaccinuri.