Vizite oficiale ale unor înalţi demnitare, la Instituţia Prefectului Sălaj

În cadrul unei vizite oficiale în judeţul Sălaj, preşedinta Senatului, Anca Dragu, a avut o întâlnire, sâmbătă, 22 mai, cu conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj.

La întâlnire au mai fost prezenţi Oana Ursache – secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Sergiu Hossu –  şef al Cancelariei prim-ministrului Florin Cîţu şi Irina Alexe, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Printre subiectele discutate s-au numărat campania naţională de vaccinare, modul de aplicare alâ legilor fondului funciar şi exproprierile pentru Autostrada Transilvania.

Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a avut, tot sâmbătă, o întâlnire, la sediul instituţiei, cu europarlamentarul Dacian Cioloş, şeful său de cabinet, Dorian Filote şi deputatul Alin Prunean.

Irina Alexe, secretar de stat pentru coordonarea relaţiei cu instituţiile prefectului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne a efectuat, sâmbătă, 22 mai, o vizită de lucru în judeţul Sălaj, context în care a avut o întâlnire, la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj, cu prefectul Dari Toma, subprefecţii Andrea Suciu-Ciortea şi Virgil Ţurcaş şi şeful de serviciu Mircea Ciocian.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspect privind organizarea şi funcţionarea Instituţiei Prefectului şi stadiul implementării proiectului de reabilitare şi modernizare a Palatului Administrativ din Zalău.