Maratonul vaccinării – de vineri până duminică, în parcarea Zalău Value Centre

Între 21-23 mai, orice persoană nevaccinată cu vârsta de peste 16 ani se poate vaccina, fără programare, doar cu cartea de identitate, la Maratonul din parcarea Zalău Value Centre.

Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţe de vaccinare.

Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu seruri Pfizer şi Johnson& Johnson, la alegere, vineri, în intervalul orar 15:00 -21:00 și sâmbătă – duminică între orele 9:00-21:00.

Vaccinează-te simplu, fără programare, pentru sănătatea ta şi a celor dragi ţie. Putem depăşi această pandemie doar împreună, vaccinându-ne în număr cât mai mare. Te aşteptăm, cu actul de identitate, de vineri până duminică, în parcarea Zalău Value Centre.

Ia-ți doza de libertate! Simplu. Fără programare. Doar cu buletinul.

Maratonul Vaccinării este realizat de Instituția Prefectului Sălaj, în parteneriat cu Zalău Value Centre, Consiliul Județean Sălaj, Primăria Zalău, Direcția de Sănătate Publică, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, primăriile din județul Sălaj, Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”, cu sprijinul Kiss FM și Magic FM.