Ziua Persoanelor Vârstnice

Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a participat, luni, la activităţile organizate de Consiliul Judeţean al Pensionarilor şi Persoanelor Vârstnice Sălaj, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârsnice.

“Astăzi este o zi în care gândurile mele se îndreaptă cu dragoste, respect şi preţuire spre toţi sălăjenii ajunşi la “vârsta înţelepciunii. Părinţii sau bunicii noştri, domniile voastre sunteţi cei care ne-aţi crescut, ne-aţi educat şi, în acelaşi timp, aţi făcut eforturi deosebite pentru a crea Sălajul, aşa cum îl ştim noi astăzi.

Instituţia Prefectului Sălaj, prin Comitetul Consultativ pentru Problemele Persoanelor Vârstnice dar şi cu alte ocazii, a făcut tot ce i-a stat în putinţă şi în compenţele legale pentru a vă sprijini şi a vă soluţiona problemele. Ca şi până acum, uşa mea vă este mereu deschisă.

Ne-aţi oferit totul şi nu aţi aşteptat nimic în schimb. Pentru asta, vă iubim infinit şi necondiţionat şi vă păstrăm mereu un colţişor din sufletul nostru”, a precizat, în alocuţiunea sa, prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma.