Ziua Jandarmeriei Române

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, alături de subprefecţii Gheorghe Bancea şi Florin Florian au fost prezenţi, miercuri, la festivitatea organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj cu prilejul aniversării a 174 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

“Acum, la ceas aniversar, este cel mai bun prilej să vă mulțumesc, dragi jandarmi, pentru tot ceea ce faceți pentru cetăţenii judeţului Sălaj. Dedicația voastră, spiritul de sacrificiu și respectul pentru lege sunt valori fundamentale ale societății noastre. Sunteți un pilon al siguranței naționale și un exemplu de urmat pentru generațiile viitoare.

Vreau să mulţumesc, totodată, comandantului şi conducerii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, pentru modul exemplar de colaboare cu Instituţia Prefectului şi pentru răspunsul prompt şi profesionist ori de câte ori a fost necesar.

Cu ocazia acestui moment aniversar, doresc tuturor jandarmilor sălăjeni multă sănătate, putere de muncă și succes în toate misiunile pe care le veți îndeplini. La mulți ani, Jandarmeria Română! La mulţi ani, jandarmi sălăjeni!”, a precizat, în alocuţiunea susţinută cu acest prilej, prefectul Dari Toma.