Ştafeta Invictus a ajuns la Zalău

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, sâmbătă, la ceremonia de predare-primire a Ștafetei Veteranilor între echipa Cluj și echipa Zalău.

Cu ocazia „Zilei Armatei Române”, Asociației Voluntarilor Invictus a organizat, şi în acest an, tradiționalul eveniment “Ștafeta Veteranilor”.

Manifestarea se află la cea de-a VIII-a ediție și constă în alergare de tip ștafetă, pe trei trasee, care vor porni anul acesta din trei locații diferite și anume: Chișinău – traseul roșu, Făgăraș – traseu galben, Mărășești – traseul albastru și va ajunge de Ziua Armatei Române, pe 25 octombrie, la Carei.

Municipiul Zalău se află pe itinerarul traseului galben, iar echipa Zalău a preluat ștafeta de la echipa Cluj, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezente oficialităţi locale şi judeţene.

“Culoarea galbenă a tricolorului românesc a ajuns astăzi la Zalău, în drumul său spre Carei, graţie voluntarilor Invictus, cei care, prin acţiunile lor, aşează acolo unde se cuvine memoria celor răniţi pe câmpul de luptă, a veteranilor români de ieri şi de azi, eroii ce au clădit, pe câmpul de luptă, România modernă, dar şi eroii zilelor noastre, veteranii din teatrele de operaţiuni.  (…) Mulţumim voluntarilor Invictus România, un grup de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire! Sacrificiul impune respect!”, a precizat prefectul Dari Toma, în alocuţiunea susţinută cu acest prilej.

În cadrul ceremoniei de sâmbătă, locotenent – colonelul Ștefan Bara, comandantul Regimentului 69 Artilerie Mixtă SILVANIA, i-a înmânat prefectului Dari Toma, din partea Invictus România, un tricou Invictus.